MEDIA PRO PRIJEDOR

Naše 30-godišnje iskustvo i pridržavanje visokih poslovnih i moralnih principa u radu mogu Vam biti garancija za uspješnu saradnju!

Vaš kompetentan partner za poslovni software

Media Pro je osnovana početkom 90-ih godina u Prijedoru i jedna od prvih firmi u oblasti informacionih tehnologija na području Bosne i Hercegovine. Osnovna djelatnost preduzeća je projektovanje, izrada i implementacija integralnih informacionih sistema u svim njegovim segmentima.

Našim klijentima možemo da ponudimo i programe posebne namjene kao i projektovanje i implementaciju specifičnih zahtjeva

Iskustvo

Naše 30-ogodišnje iskustvo i pridržavanje visokih poslovnih i moralnih principa u radu kao i stalno praćenje i usvajanje novih tehnologija su omogućili da zadržimo visoko mjesto na IT tržištu i mogu Vam biti garancija za uspješnu saradnju. Raspolažemo sa visokostručnim znanjima i iskustvom koje smo spremni brzo i profesionalno implementirati u Vaš poslovni sistem.

Iskustvo

U potrazi ste za novim IT rješenjem?

Naša rješenja nude cjelovitu i integralnu podršku velikog broja poslovnih procesa unutar finansija, proizvodnje i logistike, ljudskih resursa ili plata. Opsežan spektar naših mogućnosti na polju integralnih IT sistema i usluga čini nas kompetentnim i pouzdanim IT partnerom malih, srednjih kao i velikih preduzeća.

U potrazi ste za novim IT rješenjem?

Economica ERP

Naš osnovni proizvod – Economica ERP – je cjelovit, modularno razvijen ERP-sistem koji pokriva sve aspekte modernog poslovanja. Modul „Finansije“ je centralna komponenta našeg ERP-Sistema. Od ostalih funkcionalnosti nudimo: Economica RMP (Roba Materijal Proizvodnja),  Economica Kadrovi kao i Economica Plate.

Economica ERP